Tanfolyamok és konzultációk

Célom, hogy olyan tudást adjak át, mely által lehetőség van arra, hogy a Kristályban rejlő adományokat mindenki a saját életének javítására használhassa. A tanfolyam nem igényli az előképzettséget. Minden olyan ember képes a tanfolyamon átadott információk és gyakorlatok elsajátítására, akik az ezotéria és spirituális irányban nyitottak, (vagy szándékoznak kinyílni). Sokan vannak, akik már valamilyen formában kapcsolatba kerültek kristályokkal. Számukra az ismereteik kibővítését jelenti a Kristálypunktúra.  A tanfolyamokon átadok minden tudást, amellyel rendelkezem. A tudás egyre bővül a tapasztalatok és az újabban érkezett információk által.  (Az I. tanfolyam elvégzése után lehetőség van tovább bővíteni az ismereteket: II-III. szinteken)

Kristálypunktúra I.

A tudás közvetlenül a Kristálypunktúra megalkotójától kerül átadásra

A Kristálypunktúra elsajátítása tanfolyamokon (csoportos foglalkozás) történik

Célom, hogy olyan tudást adjak át, mely által lehetőség van arra, hogy a Kristályban rejlő adományokat mindenki a saját életének javítására használhassa.

 

Az egy napos tanfolyam tematikája:

  • A kvarc kristállyal kapcsolatos fizikai ismeretek (elmélet, gyakorlat)

  • Metafizikai ismeretek

  • Spirituális jelentősége.

  • A kezeléshez szükséges elmélet és gyakorlat

  • A tudatosság és a szeretet integrálása a módszerbe.  

  • Gyakorlat

  • Tapasztalatok 

 

A tanfolyamon, az adott témakörhöz való kapcsolódásakor, a csatornázott üzeneteknek az átadása is megtörténik. 


Amit a tanfolyamra hozni kell: papír, írószer a jegyzeteléshez. Egy napra inni és ennivaló. Kényelmes ruha, réteges öltözködéssel. Egy kb. ujjnyi, az egyik végén csúcsban végződő hegyikristály. Ha nincs, akkor a helyszínen megvásárolható. 

 

Tanfolyam díj: 12 000 Ft

 

A legközelebbi tanfolyam időpontjáról, helyszínéről érdeklődj levélben vagy telefonon keresztül.

 

Választás - változtatás tanfolyam

 

A kristálypunktúra tanfolyam előtt történő elvégzése a személyiség fejlesztése által segít megérteni a kristálypunktúrában rejlő mélyebb spirituális gyökereket. 
Önállóan is elvégezhető. Ajánlott azok számára, akik szeretnének változtatásokat az életükben, de nem tudják a „hogyanját”.

 

A tanfolyam többek között arról is szól, hogy nézőpontunk megváltoztatása által hogyan változunk meg, és hogyan változnak meg a kapcsolataink, az egész környezetünk…

 

Ebben az ismeret anyagban egy kihívásokkal teli élettapasztalat ötvöződik a spirituális tudással, és azzal a szeretettel, amellyel feléd megajánlom ezt a nagyon meghitt, tanfolyamot. 

 

A tanfolyam eszmeisége Kryon által fogalmazódik meg: 


„ Saját valóságának megteremtése az Emberi Lény egyik legerőteljesebb tulajdonsága, és ezt megteheti úgy pozitív, mint negatív irányban”.
„ Fel kell magatokban ébreszteni önön értékességetek tudatát…”
„Minden dolog lehetséges, mivel minden dolog megváltoztatható” 

 

A tanfolyam egy napos. 

 

Tanfolyamdij: 9 000 Ft.

 

A legközelebbi tanfolyam időpontjáról, helyszínéről érdeklődj levélben vagy telefonon keresztül.