top of page

Megszólal a Kristályok Anyja című könyv első sora, amelyet leírtam, párbeszéddel kezdődött: "Hogyan írhatnék egy Kvantum Lényről könyvet?" Amikor ez megfogalmazódott bennem, Kristályomtól azonnal válasz érkezett: "Egyek vagyunk Isten szeretetében, és a Szeretet teszi ezt. Amikor kezedbe veszel és kinyitod lelked az én lelkem felé, az az Egységben ölelkezés"

Ez a párbeszéd vonul végig e könyv lapjain, egy különleges élményt nyújtva magamnak, és olvasóimnak egyaránt. A könyv három fejezetből áll. Az első fejezet a Kristály megnyilvánulását követő eseményekről szól. A második fejezet a felismeréseimet és a Kristály tanításait foglalja magában. A harmadik a FÉNY-ről szól. Olyan információkat adok tovább benne, amelyek befogadására az új energia tudatosságában létező ember képes. A további rész függelékként szerepel, melyekben kvantumi eseményekről írok. Valamint itt osztom meg olvasóimmal a Kristálypunktúrával kapcsolatos tapasztalatokat is.

Megszólal a Kristályok Anyja című könyvem üzletekben nem kapható. Kizárólagos forgalmazása általam történik. Ha meg szeretnéd vásárolni, kérem, hogy szándékodat a crystalpuncture@gmail.com e-mail címen jelezd! Ezt követően a vásárlással kapcsolatos részletes tájékoztató küldök. A könyv ára: 3 600 Ft.

Kristálypunktúra tanfolyamokat jelenleg nem tartok, ha szeretnél együtt lenni velem, az író-olvasó találkozón ez lehetséges. Kérlek, hogy erre vonatkozó szándékodat a fenti e-mail címen jelezd. Kérdéseidre is e-mailben válaszolok.

Az allergiás embereket érdekelheti a korábban megjelent A SOKARCÚ ALLERGIA című könyvem, melyből néhány darab kapható még nálam. Ebben a könyvben olvasmányosan írom le azokat az ismereteket, amelyeket az allergiás embernek tudnia kell a gyógyulásához. Írok benne továbbá a HOMEOMOXA módszerről amely az allergiás ember oki kezelése. Szabadalmi bejelentés során végzett újdonságvizsgálat azzal az eredménnyel zárult, hogy a világon egyedülálló a felfedezésem.

bottom of page