top of page

Egyedül a kvarckristály képes tökéletesen információkat tárolni

Tudod-e, hogy bolygónk felszínének 70%-át víz borítja? Szerintem erről már hallottál, valamint arról is, hogy a fizikai testünk ugyan ilyen arányban vízből áll.

Tudod-e, hogy bolygónk kérge 87%-ban szilícium, illetve szilícium vegyület? 

 

Elképzelhető, hogy az emberiség számára hasonlóan a vízhez, előfordulásának arányában van jelentősége?

 

Ebből a nézőpontból kiindulva szeretném összegezni a szilíciummal kapcsolatos ismereteinket és eddigi alkalmazásának jelentőségét.

 

A kvarc kristály fizikai jellemzői:

  • SI O2 Szilícium dioxid. (Hegyi kristály)

  • Vulkánikus eredetű.

  • Színtelen, átlátszó a vízhez hasonló.

  • Keménységi foka, (7) megközelíti a gyémántét.(10)

  • Hatlapú prizmalapok határolják, végén hatszögű piramisban csúcsosodik ki.

 

A kvarc az egyedüli kristály, amely képes információkat befogadni, továbbítani (adó-vevő) és az információkat tárolni.

 

A Kvarc Kristálynak ez a tulajdonsága tette lehetővé a Chipek megalkotását. A chipek alkalmazása széles körű, mert ezek képezik az alapját minden magas technológiát képviselő rendszernek. A szilícium chip tette lehetővé többek között a nagy sebességű, hatékony számítógépek megalkotását is.

 

Számítógép, távközlés (rádió, televízió), mobil telefon, űrkutatás, űrbeli járművek, műholdas navigáció, stb. nem létezhetne a kvarc kristály nélkül.

 

Kvarc kristály rezgése biztosítja az eddigi legpontosabb időmérést. Ezen alapul a kvarc órák működési elve. Hasonlóan működik az Orgon energia, mely azon alapszik, hogy mechanikus nyomás hatására a kvarc kristályban elektromos feszültség keletkezik. Ez a kristályban állandó rezgést, oszcillációt hoz létre.

Kimeríthetetlenül működik és, az így készített eszközök által a környezetben lévő ártalmas energiákat képes átalakítani.

 

A Kvarc Kristály által a technika elképzelhetetlen ütemben fejlődött, és folyamatosan újabb lehetőségi tárulnak fel az emberiség számára.

 

Ilyen új terület a Kristálypunktúra, és kezd kibontakozni az a sokszínű hatás, amely az ember életfolyamatait befolyásolva korrekciós változtatásokat képes létrehozni. ( A Kristálypunktúra születésének körülményei a honlapom további menü pontjaiban tárulnak fel.)

 

A Kvarc Kristály metafizikai és spirituális jellemzői, melyek az Élettel, Fénnyel, szellemi síkú információkkal stb. kapcsolatosak, képezik a Kristálypunktúra alapját melyekről a spirituális oldalon lehet részletes információt találni. Itt teljesedik ki a válasz arra is, hogy a szilícium 87% -os jelenléte a földünkön, valójában arányos az emberiség életében betöltött szerepével.

bottom of page