top of page

Bemutatkozás

Amióta vissza tudok emlékezni, mindig valami vonzott újabb és újabb olyan módszerek felé, amely hitem szerint a leghatékonyabban tudja segíteni a gyógyulni vágyókat.

 

Fiatal orvosként úgy tettem a dolgomat én is, ahogyan ezt az egyetemen megtanították. Írtam a recepteket. Évek során tapasztaltam tevékenységem alacsony hatékonyságát, ezért minden alkalmat megragadtam arra, hogy tovább képezzem magam. Megismerkedtem a különböző pszichológiai irányzatokkal, a kínai orvoslással, (akupunktúra) és diplomát kaptam, mint spirituál terapeuta és parapszichologus mester, a Salzburgi Metafizikai és Parapszichológiai Akadémiától. Személyiségfejlesztő tréningeken vettem rész, és különböző beavatásokat kaptam spirituális energiák közvetítésére.

 

Legtöbbet az élettől tanultam, mely lehetővé tette számomra, hogy átéljek sok megtapasztalást, sok nehézségnek tűnő feladat megoldását, mely által előző önmagamhoz képest nagy lépéseket tettem a fejlődésem útján és teszem ezt a mai napig is.

 

Az élettől olyan ajándékokat is kaptam, amelyeket felfedezéseknek szoktak nevezni, de én ezeket kincseknek tekintem, melyeknek továbbadása a feladatom. Ilyen volt 1994-ben a HOMEOMOXA, és 2008.-ban a KRISTÁLYPUNKTÚRA.

 

A kristályokkal ezt megelőzően sohasem foglalkoztam. A Kristályok „kerestek” meg engem. Megnyilvánult számomra a Kvarc Kristály (hegyikristály) lelke, tudata, szellemisége és más minőségei is. Olyan dolgok tárultak fel előttem, amelyek a Kristálypunktúra létrejöttét segítették. Sok szálból fonódik össze ez a csodálatos módszer, mely szálak magas szellemi síkról szerveződtek.

 

Hála van bennem ezért, és minden más adományért, amelyek eljöttek hozzám életem során.

 

Elkötelezettséget érzek arra, hogy a Kristálypunktúra eljusson azokhoz az emberekhez, akik szeretnék életükben a legfőbb jó irányában történő változtatásokat megvalósítani. A KRISTÁLYPUNKTÚRA elsajátítására tanfolyamokat tartok, mely örömteli tevékenység számomra.

 

A Kristálypunktúra átadásán kívül azt is feladatomnak tekintem, hogy segítsem azt a folyamatot, amely a hiedelmek, és a régi rögzült gondolkozás feloldását, megváltoztatását, elengedését jelenti, mely már senkinek sem szolgálja a javát.

 

A VÁLASZTÁS - VÁLTOZTATÁS című tanfolyam egy előrelépés, melynek üzenete: „Fel kell ébresztenetek magatokban önön értékességetek tudatát.” (Kryon)

 

Egyéni terápiákban nagyon személyes a megválasztott kezelés, melynek a bizalom és a szeretet is része.

 

Hiszek abban, hogy tevékenységeimmel hozzájárulok ahhoz, hogy egy jobb élet alapjai megteremtődjenek a Földön.

 

Dr. Kellermann Aranka Terézia

 

bottom of page