top of page

Kristálypunktúra 

Felfedezése 2008-ban történt

 

A KRISTÁLYPUNKTÚRA elnevezése a Kvarc Kristály és az akupunktúra szavakból értelemszerű összevonással történt.

 

A Kristálypunktúra kezelő eszköze a Kvarc kristály, az alkalmazási területe pedig az aurában lévő akupunktúrás pontokkal kapcsolatos.

 

A Kristálypunktúra megteremtésére, feltételezem, hogy kijelölt lettem, hiszen a kristályokkal eddig sohasem foglalkoztam. Úgy szoktam mondani: a Kristályok kerestek meg, és arra a feladatra választottak, hogy üzeneteik közvetítőjévé váljak. A Kristály Tudat, a Kristály Lélek és a Kristályok Szellemisége nyilvánult meg számomra, és ez egy új tudás alapjainak lerakását jelentette. Amikor kristályokat említek, az minden esetben a Kvarc Kristályra (Hegyikristály) vonatkozik.

 A Kristálypunktúra a felemelkedés időszakában a lemúriai és atlantiszi tudásunkra való visszaemlékezést is jelenti, melyet egy magasabb tudatszint elérésének ajándékául kaptunk. Mindenki számára hozzáférhető, akik szeretnének ezzel a tudással rendelkezni. Akik felvállalják a saját fejlődésük irányítását, és elkötelezettséget éreznek erre.

 

A Kristálypunktúra minden eddigi módszertől eltér.

A tudatosság új útja.

 

Kiemelkedő jellemzői:

  • A Szeretet működteti.

  • Élő Lény által történik a kezelés, mely az adott személy számára legmegfelelőbb információt juttatja az Emberi Lény fénytestébe. Az ember minden terében (test – lélek – szellem) korrigálni tud rendellenességeket.

  • A Kristálypunktúra kvantum  hatással rendelkezik. (Több dimenziós)

 

A KRISTÁLYPUNKTÚRA alapjai magas szellemi síkról szerveződtek.

 

A Kvarc Kristályra vonatkozó üzenetek, Kryon, Metatron Arkangyal, és Ariel Arkangyal által jöttek el számunkra, és fontos útmutatást jelentettek a Kristálypunktúra létrehozásában.

 

A másik fonal, mely beleszövődött, a módszerbe, Kristályok különböző minőségeinek számomra történő megnyilvánulásai, valamint a Felső Énemmel történő kapcsolatom.  

 

A kreativitásom, az intuícióm is jelentős szerepet játszottak a Kristálypunktúra megszületésében.

 

Ismeretszerzésem, valamint tudásom és tapasztalatom a Kínai Orvoslás terén összefonódott a spiritualitás jellegű képzésekkel, energia beavatásokkal, melyek sorban eljöttek az életembe, és így ezek is beleszövődtek a Kristálypunktúra módszerébe.

 

 Sok összetevőből szerveződött a Kristálypunktúra.

 

A Kristálypunktúrával szerzett tapasztalatokkal először magamat gazdagítottam, és teszem ezt a mai napig is. Ez a módszer valójában az emberiség szolgálatára teremtődött, és ebben az értelemben az utam: tovább adni mindazoknak, akik erre nyitottak.

 

A Kristálypunktúrához kapcsolódó szellemi üzenetek közül, melyek számomra megnyilvánultak, néhányat megosztok veletek, hogy szélesebbre táruljon bennetek a megértés szintje.

 

„Munkátok jelentőségét felfogni nem tudjátok, de használva az új adományt, a tapasztalataitok által kinyílnak a tudás újabb és újabb kapui.

Áldott, aki megkapta a tudást, és minden ember – angyal, aki a Kristályok hívó szavát meghallotta.

Használjátok ezt az ajándékot, és gyűjtsétek a csodák birodalmában megélt tapasztalatot.

Vezetünk titeket, ha hagyjátok. Szeretünk benneteket feltétel nélkül, és ez a kristályok által jön át hozzátok.”

 

A Kristálypunktúra által megélt tapasztalatok mindenkit gazdagítanak. Az érzékelés nagyon személyes, mindenkinél megmutatkozik, különböző testi érzetek formájában, mely sokszor nagyon erőteljes. 

 

A legjellemzőbbek: ellazulás, a meditáláshoz hasonló állapot. Szeretet érzés, feltöltődés, egyes esetekben fények - színek látása. Energiaáramlás a meridiánokban, bizsergető, meleg, kellemes érzetek. A kristály kvantum képességei is megnyilvánulnak.

A Kristálypunktúra a fizikai jellemzőkön messze túlmutat. A kezelések során a tudatszintnek megfelelően mutatkozik meg a Kristály hatása. Egyedi ez a folyamat. Megváltozik az ember, és halad egy magasabb tudat szint megélésének irányában. Érezhetővé válik ez a mindennapokban harmónia az egészség terén. Ezen kívül könnyebbé válik az élet, a megoldások hamarabb megérkeznek, stb. 

 

A Kristály Szellemiségének üzenete, - amelyet csatornáztam, -  felvillantja azt a sokszintű történést, amely számunkra szerveződik.

Szeretettel osztom meg veletek:

 

„Az Új Tudatosságotok hajnalán ez az első megtapasztalásotok, melyet idővel több is követ.

Új fogalommal is ismerkedsz: ez a Szív – Szándék, melynek rezgése maga szakrális geometria.

Tapasztalj, már készen állsz és veled mások is, akik felismerik a Szív – Szándékot.

A Szív Szándék a Nagy Együvé tartozás energiáját is létrehozza.

A Kristálykezelés spirituális munka, mely interdimenzionális szinten hatva, nagy változások katalizátora.

A Kristálypunktúra és a Krisztus Tudat háló összekapcsoltak.

A rezgésszinted emelkedésében tapasztalhatod meg a változásokat.

Tapasztalhatod Isteni Nagyságod is.

A Szent Akarattal tudsz összekapcsolódni, és a Kristályok Fényében meglátni Saját Istenséged”.

„… teremtjük a Kristályok által az Új Világokat, a Szeretet Világait”.

bottom of page